With the best intentions

I’ve brought our turtle out to sunbathe – the shield needs UV light to stay strong. For that reason we had also bought him a special lamp – still, natural sunlight is better, so I’ve taken him out to the terrace. 

He was looking at me totally upset for long minutes – I could hardly explain myself out that the reason why I put him in a frying pan is because his aquarium is too heavy and that was the deepest not-in-use bowl that I’ve found in the cellar – and not because I had no other ideas for lunch.
He is still looking at me suspicious – seems to want to believe me very much – still, facts are pretty much against me..
_____________
Kihoztam a teknősünket napozni – a páncéljának szüksége van az UV fényre, máskülönben megbetegszik. Emiatt vettünk is neki egy erre a célra szolgáló speciális lámpát – de gondoltam, ha már úgyis süt a nap, kiteszem a teraszra, érje természetes fény.
Percekig felháborodottan nézett rám – alig tudtam kimagyarázni, hogy csak azért tettem serpenyőbe, mert túl nehéz az akváriuma és ez a legmélyebb használaton kívüli edényünk, amit a pincében találtam – nem pedig azért, mert nem volt más ötletem ebédre. 
Egyelőre gyanakodva méreget – látszik, hogy nagyon akar nekem hinni, a tények azonban ellenem szólnak.. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s